شنا در سدهای خاکی همچنان قربانی می‌گیرد/سد امند، جوان 30 ساله را به کام خود فرو برد

دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ 650 2 دقیقه
شنا در سدهای خاکی همچنان قربانی می‌گیرد/سد امند، جوان 30 ساله را به کام خود فرو برد

جوان 30 ساله تبریزی، عصر امروز در سد امند تبریز جان سپرد.

جوان 30 ساله تبریزی، عصر امروز در سد امند تبریز جان سپرد.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان  آذربایجانشرقی، در تشریح این خبر گفت: ساعت 17:05  _ 12 مرداد_ یک مورد غرق شدگی در آبهای سد امند به سامانه 115 استان گزارش شد که بلافاصله تکنسین های پایگاه 218 تبریز به محل حادثه اعزام شدند.

حبیب حسینقلی زاده گفت: به گفته ی شاهدان عینی این حادثه، این جوان به همراه دوست خود برای شنا به این منطقه آمده بود که متاسفانه به خاطر آشنا نبودن به وضعیت آب سد، در گل و لای آن گرفتار شده بود.

وی یادآور شد: بعد از 2 ساعت عملیات عوامل آتشنشانی مستقر در صحنه، در ساعت 19:10  جسد این جوان از آب گرفته شد.

وی گفت: آغاز مسافرتها در فصل تابستان و استفاده مردم از سدها برای شنا و عدم توجه به علائم هشداردهنده، موجب غرق شدن برخی افراد در سدهای استان شده و خانواده‌های بسیاری را داغدار می‌کند.

وی ادامه داد: اگر چه سدها محل مناسبی برای شنا نیست، عموم افراد که این اماکن را برای تفرج انتخاب می‌کنند، ضروری است به خاطر حفظ سلامت خود و خانواده به علائم هشداردهنده و تذکرات مأموران توجه جدی کنند تا شاهد حوادث تلخ و جبران‌ناپذیر نبود.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان یادآور شد: مردم باید از شنا کردن در آب پشت سدها و آبگیرها خودداری کنند چرا که انباشت آب پشت سد و جریان آب زیر آن از خطرات پنهان شنا در پشت سد است.

حسینقلی زاده با بیان اینکه معمولاً در پشت سدها، جریان شدید آب در قسمت عمیق است و روی آب ساکن به نظر می‌رسد، خاطرنشان کرد: سواحل خاکی و گلی اطراف سدها و آبگیرها حالتی باتلاقی دارند که احتمال فرو رفتن و گرفتار شدن در آنها و حتی خطر مرگ نیز وجود دارد.

شناسه مطلب 70095
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: