اورژانس هوایی مرکزمدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی افتتاح شد

شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ 834 1 دقیقه
اورژانس هوایی مرکزمدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی افتتاح شد

بالگردهای اورژانس هوائی برای کمک به مصدومان به حرکت درآمدند

ریییس مرکزمدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجانشرقی گفت: ایجاد پایگاه اورژانس هوائی در راستای برنامه دولت و تحقق اهداف نظام تحول سلامت و با همکاری هوانیروز ارتش است.
وی گفت:با اینکه اختصاص اورژانس هوائی برای استان آذربایجانشرقی در نظر گرفته نشده بود،با تلاش مسئولین استانی و ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز امکان افتتاح اورژانس هوائی به عمل آمد.

دکتر رجانی با اشاره به اهمیت اورژانس هوائی در عملیات و ماموریتهای حوادث پرتلفات افزود: اورژانس هوائی درحوادثی که دارای مصدومان با تعداد بالا و بدحال و در حوادث غیر مترقبه به تشخیص عوامل اوژانس حاضر در صحنه انجام عملیات خواهد داد.

وی با بیان اینکه در پایگاه اورژانس هوائی شش کارشناس فوریتهای پزشکی حضور دارند اظهار کرد: زمان انجام عملیات و ماموریتهای اورژانس هوائی از یکساعت بعد از طلوع تا یکساعت قبل از غروب آفتاب می باشد.

شناسه مطلب 70108
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: