عابرین پیاده در عبور از جاده ها و خیابانها دقت کنند

چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۳ 726 2 دقیقه
عابرین پیاده در عبور از جاده ها و خیابانها دقت کنند

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: در کمتر از 9 ساعت، 2 عابر پیاده بر اثر سانحه ی رانندگی در استان جان باختند

مسئول روابط عمومی مرکز  مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: در کمتر از 9 ساعت، 2 عابر پیاده بر اثر سانحه ی رانندگی در استان جان باختند.

 حبیب حسینقلی زاده  از برخورد یک دستگاه خودروی سواری پراید با پیرمرد 70 ساله در منطقه امامیه تبریز، خیابان معراج در ساعت 7:30 صبح امروز خبر داد و گفت: در این حادثه پیرمرد به علت شدت جراحات وارده در دم جان باخت.
وی با اشاره به برخورد تریلر با عابر پیاده در کیلومتر 8 جاده قدیم میانه - تبریز، در ساعت 23:50 شب گذشته -8 مهر - گفت: در این حادثه نیز علی رغم اعزام تکنسین های پایگاه اورژانس میانه به محل، و اعزام مصدوم به بیمارستان، متاسفانه این جوان 28 ساله به علت شدت جراحات وارده جان باخت.
حسین‌قلی‌زاده با بیان این‌که عدم رعایت قوانین مربوط به عبور از گذرگاه عابر پیاده و پل هوایی در جامعه‌ی مختص قشر خاصی نیست، گفت: اگرچه در برخی موارد سالمندان به علت کهولت سن حاضر به استفاده از پل هوایی نیستند، اما در موارد بسیاری دیده می‌شود جوانان و میانسالان ترجیح می‌دهند به‌جای تردد ایمن از پل هوایی با عبور از عرض بزرگراه و تحمل مشقات فراوان برای گذشتن از نرده‌های بلند وسط بزرگراه، خطر تصادف با خودروهایی که با سرعت بالای 100 کیلومتر در حال عبورند را به جان بخرند.

شناسه مطلب 70184
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: