در دو ماموریت جداگانه ،دو بیمار قلبی احیا شدند

دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ 417 1 دقیقه
در دو ماموریت جداگانه ،دو بیمار قلبی احیا شدند

دو بیمار که دچار ایست قلبی-تنفسی شده بودند، با اقدامات احیائی تکنسینهای اورزانس 115 به زندگی بازگشتند

دو بیمار 42 و 51 ساله مرد که در مراکز درمانی دچار ایست قلبی-تنفسی شده بودند، با اقدامات احیائی تکنسینهای اورزانس 115 به زندگی بازگشتند.
رئیس مرکزمدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجانشرقی گفت:امروز با تلاش تکنسینهای پایگاههای 217 و 210 تبریز دو بیمار که دچار ایست قلبی -تنفسی شده بودند با اقدامات پیش بیمارستانی احیا شده و به زندگی بازگشتند.
دکتر رجائی در مورد جزئیات حادثه ها گفت:طی تماسهائی که از دو مرکز پزشکی به اپراتوری تبریز انجام شده بود از ایست قلبی-تنفسی مردی 42 ساله صبح امروز و از سکته قلبی بیماری 51  ساله در شامگاه امروز در دو مرکز درمانی خبر دادند.
وی در ادامه گفت:با اعزام پایگاههای 217 و 210 به محل حادثه و اقدامات درمانی احیا برای دو بیمار یاد شده و انتقال آنها به بیمارستان ارتش و شهید مدنی تبریز توانستند دو بیمار را به زندگی بازگردانند.
دکتر رجائی با اشاره به حوادث روی داده گفت:حرکت دادن بیماران قلبی و تحرک آنها مخصوصا در زمانهائیکه دچار درد قلبی شده اند،امکان ایست قلبی-تنفسی را بدنبال دارد و بایستی بیمار بدون تحرک به مراکز درمانی منتقل شود. 

شناسه مطلب 70283
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: