سقوط از بالابر ساختمان نیمه کاره 4 تن را راهی بیمارستان کرد

یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ 312 1 دقیقه
سقوط از بالابر ساختمان نیمه کاره 4 تن را راهی بیمارستان کرد

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت: بدنبال استفاده از بالابر ساختمان نیمه کاره در میانه 4تن مصدوم شدند

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت: بدنبال استفاده از بالابر ساختمان نیمه کاره توسط مالکان ساختمان در میانه 4تن مصدوم شدند.
حسینقلی زاده گفت: با اعلام این حادثه در ساعت 20:15 به پایگاه شهرستان میانه،تکنسینهای این پایگاه به محل اعزام و با همکاری آتشنشانس 4 مصدوم حادثه را که دچار شکستگیهای متعدد شده بودند،پس از اقدامات پیش بیمارستانی  به بیمارستان میانه انتقال دادند.
وی همچنین گفت:با توجه به نزدیکی ایام عید نوروز و ترافیک سنگین در خیابانها از هموطنان عزیز درخواست کرد،با مشاهده آمبولانسهای اورژانس، مسیر را برای تردد باز کنند.
وی افزود:مسئولین شهری نیز باید توجه داشته باشند در ایجاد بازارچه های فصلی،مشکلات تردد خودروهای امدادی و تاخیر در رسیدن باعث بروز حوادث ناگوار میشود و بایستی این بازارچه های فصلی در محلهائی باشد که در روند خدمت رسانی نیروهای امدادی خللی پیش نیاورند.

شناسه مطلب 70386
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: