رعایت نکات ایمنی را باید سرلوحه مسافرتهای نوروزی قرار دهیم

دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ 234 2 دقیقه
رعایت نکات ایمنی را باید سرلوحه مسافرتهای نوروزی قرار دهیم

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: در دو حادثه شب گذشته و بامداد امروز هشت تن راهی بیمارستان شدند

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت: در دو حادثه شب گذشته جاده مرند- خوی و بامداد امروز جاده میانه - تبریز هشت تن راهی بیمارستان شدند.
حسینقلی زاده گفت: بدنبال تماس با مرکز اپراتوری شهرستان مرند در ساعت 22:30 شب گذشته مورخه 10/12/93 و اعلام برخورد دو خودرو نیسان و پژو در جاده کشکسرای- خوی کیلومتر 18، فوریتهای پزشکی کشکسرای و پایگاه 2 مرند به محل حادثه اعزام و 4 مصدوم حادثه را پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی به بیمارستان مرند انتقال دادند.
وی همچنین افزود:در حادثه دیگری در جاده میانه - تبریز کیلومتر ده،بدنبال واژگونی خودرو پژو و اعزام پایگاههای میانه به محل حادثه، 4 مصدوم این حادثه را هم به بیمارستان میانه انتقال دادند.
وی در مورد انجام اقدامات برای مصدومین حوادث گفت:اولین و مهمترین قدم در برخورد با حادثه دیدگان سوانح رانندگی تماس با مركز فوریت های پزشكی با شماره تلفن 115 و ارایه ادرس دقیق محل حادثه به آنهاست. در تماس با مركز اورژانس با حفظ خونسردی كامل تمام اطلاعات مورد نیاز از جمله نام دقیق خود و آدرس دقیق محل حادثه را اعلام كنید.
حسینقلی زاده همچنین توضیح داد:استفاده از وسایل ایمنی، صندلی ویژه كودك و كلاه ایمنی در موتورسیكلت موجب كاهش آسیب ناشی از تصادف می شود. وی تاكید كرد: بستن كمربند ایمنی برای تمام سرنشینان خودرو، حجم تلفات را در مواقع بروز سوانح رانندگی كاهش می دهد.

شناسه مطلب 70387
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: