اعزام اورژانس هوائی به ورزقان

دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴ 820 1 دقیقه
اعزام اورژانس هوائی به ورزقان

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اذربایجانشرقی گفت:بالگرد اورژانس هوائی برای انتقال دو خانم باردار به روستای طویل ورزقان اعزام شد

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اذربایجانشرقی گفت:بالگرد اورژانس هوائی برای انتقال دو خانم باردار به روستای طویل ورزقان اعزام شد
دکتر رجائی گفت: صبح امروز دوشنبه مورخه 1394/09/16 ساعت 10:09 , با توجه به گزارش روز شنبه و نبود امکان پرواز در اونروز بعلت بدی آب و هوا, بالگرد اورژانس 115 به روستای طویل ورزقان اعزام شد.
وی گفت: دو خانم باردار 30 و 33 ساله که بعلت بستن شدن مسیر توسط برف امکان انتقال نداشتند, و پرواز روز شنبه نیز بعلت بدی آب و هوا موفقیت آمیز نبود, با گزارش هواشناسی و اب و هوای نسبتا مناسب, صبح امروز اقدام به پرواز نموده و دو بیمار در ساعت 11:30 تحویل بیمارستان شهید طالقانی تبریز شدند .
 رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان شرقی در ادامه گفت: وضیعت عمومی خانم های باردار مناسب میباشد.
دکتر رجائی گفت:انتقال مصدومین و بیمارانی که نیاز به تجهیزات ویژه درمانی در مجهزترین مراکز درمانی را دارند, از اهداف اورژانس هوائی است و در صورت وضعیت جوی مساعد اقدام به پرواز و انتقال مصدومین خواهد شد.
شناسه مطلب 70702
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: