باز هم واژگونی پراید حادثه آفرید

چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ 511 1 دقیقه
باز هم واژگونی پراید حادثه آفرید

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان شرقی : بدنبال واژگونی خودرو سواری پراید در راه روستائی, مرد 35 ساله فوت کرد

حسینقلی زاده گفت: شب گذشته  دوشنبه مورخه 1395/03/10 در راه روستائی نانسا-خضرلو شهرستان عجبشیر, واژگونی خودروی سواری پراید ,مرگ یک تن را بدنبال داشت.
وی گفت:با اعلام این حادثه در ساعت 23 به اپراتوری فوریتهای پزشکی عجبشیر , پایگاه اورژانس 115 عجبشیر بمحل حادثه اعزام شد و تکنسینهای اعزامی مرگ یک تن مرد 35 ساله را که بعلت شدت ضربه  فوت کرده بود , تائید کردند.
حسینقلی زاده گفت:عدم رعایت قوانین راهنمائی و رانندگی و نبستن کمربند ایمنی در حوادث ترافیکی آمار بسیار بالای مصدومین و کشته ها را در بر میگیرد و در این حوادث واژگونی ها در صدر حوادث هستند و ارتباطی به نوع خودرو ندارد , که مطمئنا با رعایت  موارد ایمنی و راهنمائی رانندگی, شاهد کاهش این حوادث و تلفات خواهیم بود.

شناسه مطلب 70785
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: