آلودگی هوا و استقرار اورژانس تبریز

سه‌شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ 397 1 دقیقه
آلودگی هوا و استقرار اورژانس تبریز

دکترروزبه رجائی غفوری گفت: در این طرح 4 دستگاه آمبولانس در میادین اصلی شهر و محلهای پرتردد شامل میدان ساعت، آبرسان، نصف راه و میدان نمازمستقر شده تا برای امداد رسانی سریعتر و بهتر به گروههای درمعرض خطر ناشی از آلودگی هوا اقدام کنند

دکترروزبه رجائی غفوری گفت: در این طرح 4 دستگاه آمبولانس در میادین اصلی شهر و محلهای پرتردد شامل میدان ساعت، آبرسان، نصف راه و میدان نمازمستقر شده تا برای امداد رسانی سریعتر و بهتر به گروههای درمعرض خطر ناشی از آلودگی هوا اقدام کنند.

وی همچنین از استقرار موتور آمبولانس درمنطقه بازار خبر داد و گفت: این اقدام  نیز برای کاهش زمان برای رسیدن به بالین بیمار و همچنین مدیریت اعزام آمبولانس در زمان پیک ترافیک در معابر شهری در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان شرقی، هوای فعلی را برای سالمندان، کودکان، زنان باردار و بیماران قلبی ریوی مضر دانست و تاکید کرد: شهروندان حدالامکان از تردد های غیر ضرور در شهر خودداری کنند.

وی خاطر نشان شد:نیروهای اورژانس و ماموران راهنمایی و رانندگی از افراد در معرض خطر هستندوبیشترین زمان مواجهه را با آلودگی هوا دارند.

دکتر رجایی افزود:آماده باش دور دوم از امروز یکشنبه (دوازدهم دی ماه95)شروع وتا مساعد شدن هوا ادامه خواهد یافت
شناسه مطلب 70957
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: