واژگونی پراید، یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت

یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ 672 1 دقیقه
واژگونی پراید، یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت

واژگونی یک دستگاه پراید در کیلومتر 20 جاده ی میانه هشترود در ساعت 19 روز گذشته _ 28 بهمن _ یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت.

واژگونی یک دستگاه پراید در کیلومتر 20 جاده ی میانه هشترود در ساعت 19 روز گذشته _ 28 بهمن _ یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: این حادثه دو مصدوم بر جای گذاشته بود که، به علت شدت جراحات وارده، یکی از آنها در بیمارستان میانه جان سپرد و  مصدوم دیگر هم اکنون در بیمارستان میانه بستری و تحت مداوا قرار گرفته است.

حبیب حسینقلی‌زاده با ابراز تاسف از اینکه اکثر تصادفات در نزدیکی شهرها و 30 کیلومتری شهرها به هر دلیل اعم از خواب آلودگی راننده و یا عجله برای رسیدن، به وقوع می پیوندد از رانندگان خواست برای رسیدن به مقصد عجله نکرده و در صورت خستگی در اولین پارکینگ جاده‌ای استراحت کنند.

وی از رانندگان خواست، وقتی بر سر صحنه تصادف حاضر می شوند و مصدوم در ناحیه کمر و یا گردن اظهار ناراحتی می کند، با توجه به اینکه احتمال ضایعه ی نخاعی وجود دارد، مصدوم را به هیچ عنوان حرکت ندهند و فقط مصدوم را با پتو بپوشانند تا زیاد احساس سرما نکند.

 

شناسه مطلب 69320
برچسب ها : #واژگونی پراید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: