در محور سراب؛5 مصدوم حاصل دو مورد تصادف موتورسکلت/موتور سواران با کلاه ایمنی غریبه اند

یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۲ 650 1 دقیقه
در محور سراب؛5 مصدوم حاصل دو مورد تصادف موتورسکلت/موتور سواران با کلاه ایمنی غریبه اند

بر اثر برخورد موتور با یک دستگاه پیکان 3 نفر مصدوم شدند و نیز واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت 2 نفر را راهی بیمارستان کرد.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی، در تشریح نحوه ی وقوع این حوادث گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری پیکان با یک دستگاه موتور سیکلت در جاده سراب راه روستایی "اوهان" در ساعت 14:30 روز گذشته _ 17 فروردین_ 3 نفر راهی بیمارستان شدند.

حبیب حسینقلی زاده در تشریح نحوه امداد رسانی به مورد واژگونی موتورسیکلت نیز گفت: متاسفانه در ساعت 14:35 روز گذشته یک مورد واژگونی موتورسیکلت در محور سراب راه روستایی قلعه جوق به اتاق فرمان مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گزارش شد که طی آن، تکنسین های پایگاه سراب به محل اعزام و 2 مصدوم سانحه را به مرکز درمانی منتقل کردند.

وی یکی از علل بالابودن مرگ موتور سواران را غریبه بودن آنها با کلاه ایمنی دانست و گفت:متاسفانه علت اصلی فوت آنها ضربه مغزی و برخورد سرشان با شی ای بوده که در صورت داشتن کلا ایمنی می توان تا حدودی از تلفات جانی جلوگیری کرد.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از شهروندان و رانندگان خواست در صورت مشاهده ی آمبولانس فوریتهای پزشکی، راه را برای خودروهای امدادی باز کنند تا در اسرع وقت امداد رسانی به مصدومین صورت گیرد.

شناسه مطلب 69365
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: