ورود ناخواسته تریلر به داخل مغازه

دوشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۲ 170 1 دقیقه
ورود ناخواسته تریلر به داخل مغازه

خواب آلودگی، راننده تریلر را به کام مرگ فرستاد

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه تریلر با مغازه ای در حاشیه ی جاده ورودی به قره چمن، در ساعت 22:46 مورخه 92/10/21 راننده تریلر جان باخت.
همچنین در واژگونی خودروی پراید در جاده اهر-مشکین شهر 4تن مصدوم شدند که توسط فوریتهای پزشکی اهر و نوقدوز به بیمارستان باقرالعلوم اهر انتقال داده شدند.
حبیب حسینقلی زاده از مردم خواست، تا در حین بروز تصادف، به جای فیلم گرفتن و تجمع، راه را برای عبور خودروهای امدادی باز کنند.
وی گفت: متاسفانه حضور همیشگی مردم و رانندگان در حال عبور بمنظور تماشای صحنه تصادف، مانع از امداد رسانی سریع و بموقع خودروهای امدادی به مصدومین شده وتلفات جاده ای را دو چندان می کند.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان با تاکید بر بستن کمربند ایمنی سرنشینان در وسایل نقلیه گفت:متاسفانه سهل انگاری در بستن کمربند ایمنی، آمار تلفات جاده ای را افزایش می دهد.
به گفته کارشناسان پلیس راه بی احتیاطی، خواب آلودگی و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه علت وقوع این حادثه است.
شناسه مطلب 69750
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: