هشدار به موتورسواران؛نداشتن کلاه ایمنی، آمار تلفات موتورسواران را افزایش می دهد

چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ 578 1 دقیقه
هشدار به موتورسواران؛نداشتن کلاه ایمنی، آمار تلفات موتورسواران را افزایش می دهد

رئیس مرکز مدیری حوادث و فوریتهای پزشکی استان با هشدار به موتور سواران گفت: متاسفانه در بررسی علل مرگ موتورسواران در سوانح رانندگی، عدم استفاده از کلاه ایمنی، آمار تلفات راکبان موتورسیکلت را افزایش می دهد.

دکتر روزبه رجائی غفوری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی گفت: متاسفانه در سوانح رانندگی مربوط به موتورسواران، علت مرگ راكبان موتورسيكلت، برخورد شديد سر راكب به زمين، گزارش می شود.

وی با یادآوری اینکه در اكثر شهرستانها و راههاي روستايي استفاده از موتور سيكلت اولويت بالايي دارد گفت: متاسفانه راكبان موتورسيكلت خود را ملزم به استفاده از كلاه ايمني نمي‌دانند.

دکتر رجائی غفوری ادامه داد: در تصادفات و وا‍ژگوني هايي كه به دنبال تركيدن لاستيك جلوي موتورسيكلت رخ مي‌دهد،اگر منجر به فوت هم نباشد صدمات غير قابل جبراني همچون مرگ مغزي و خونريزي مغزي راكبان را به دنبال دارد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با یک دستگاه خودروی سواری پرشیا در شهرستان میانه، ورودی شهر ترکمانچای خبر داد و گفت: این حادثه یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت.

وی یادآور شد: به تشخيص تكنسين هاي اعزامي علت مرگ راكب موتورسيكلت، برخورد شديد سر راكب به زمين، گزارش شده است و راکب دیگر نیز توسط تکنسین های پایگاه کوهسالار به مرکز درمانی منتقل شد.

کد خبرنگار:1122

شناسه مطلب 69966
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: