بر اثر برخورد يك دستگاه خودروي سواري پژو با گاردريل، يك نفر جان باخت، 2 سرنشين ديگر راهي بيمارستان شدند.
بر اثر برخورد يك دستگاه خودروي سواري پژو با گاردريل، يك نفر جان باخت، 2 سرنشين ديگر راهي بيمارستان شدند.
مسئول روابط عمومي مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي استان آذربايجان شرقي گفت: اين حادثه در ساعت 12:10 ظهر امروز- 15 تير- به اتاق فرمان 115 میانه گزارش شد و طي آن تكنسين هاي پایگاههای دادلو و قافلانكوه به 180كيلومتري آزاد راه پيامبر اعظم اعزام شدند.
حبيب حسينقليزاده گفت: در اين حادثه يك نفر در دم جان باخت و 2 سرنشين ديگر نيز با علائم حياتي به تشخيص تكنسين هاي اعزامي اورژانس به بيمارستان ميانه منتقل شدند.
رئيس پليس راه استان نيز در گفتگو با ايسنا، علت اين حادثه را عدم توانايي در كنترل وسيله نقليه راننده پژو عنوان كرد.
سرهنگ حسن فرجي با تاکید بر ضرورت رعایت سرعت مطمئنه از سوی رانندگان و بستن کمربند ایمنی توسط تمام سرنشینان خودروها، از رانندگان خواست برای رسیدن به مقصد عجله نکرده و در صورت خستگی در اولین پارکینگ جادهای استراحت کنند.