برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : شنبه 28 تير 1393
کد 1091

برخورد پیکان با تراکتور یک کشته و 3 مصدوم برجای گذاشت

مسئوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان خبر داد: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری پیکان با تراکتور در جاده هشترود، راه روستایی دامن آب، یک نفر جان باخت، 3 نفر دیگر راهی بیمارستان شدند

مسئوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان خبر داد: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری پیکان با تراکتور در جاده هشترود، راه روستایی دامن آب، یک نفر جان باخت، 3 نفر دیگر راهی بیمارستان شدند.

حبیب حسینقلی زاده گفت: این حادثه ساعت 23:30 شب گذشته _ 27 تیر _ به اتاق فرمان 115 هشترود گزارش شد و طی آن آمبولانس پایگاه هشترود به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این حادثه متاسفانه یکی از سرنشینان پیکان در دم جان باخت و 3 نفر از سرنشینان دیگر پیکان به بیمارستان هشترود منتقل شدند.

به گزارش ایسنا: حدود 17 درصد تصادفات كشنده مربوط به حركت تراكتور در جاده هاي عمومي است و رانندگان حین حرکت در جاده ها باید استفاده از علامت خودرو هاي كندرو، استفاده از چراغ هاي هاي اخطار دهنده در جلو و عقب تراكتور، استفاده از آينه هاي بغل و داخل كابين را بمنظور کاهش تلفات رعایت کنند.

  • نوشته شده
  • در شنبه 28 تير 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده