برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : چهارشنبه 1 مرداد 1393
کد 1099

صبح امروز، در محور مرند - جلفا/سقوط پراید به دره، 5 قربانی گرفت

سقوط یک دستگاه خودروی سواری پراید به دره در محور مرند – جلفا نرسیده به سه راهی زنوز، 5 قربانی گرفت.

سقوط یک دستگاه خودروی سواری پراید به دره در محور مرند – جلفا نرسیده به سه راهی زنوز، 5 قربانی گرفت.

 مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجانشرقی گفت: این حادثه در ساعت 5:50 صبح امروز _ 1 مرداد _ به اتاق فرمان 115 استان گزارش شد و طی آن آمبولانس فوریتهای پزشکی مرند به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

 حبیب حسینقلی زاده گفت: در این حادثه 3 زن و 2 مرد از سرنشینان پراید به علت شدت ضربات وارده در دم جان باخته بودند.
وی همچنین از برخورد یک دستگاه زانتیا با پژو در جاده تبریز به سمت باسمنج در حوالی پارک شمیم پایداری خبر داد  که دیروز ساعت 21:10 روی داده بود  گفت: متاسفانه در این حادثه که در جاده در حال تعمیر این مسیر اتفاق افتاده 6 نفر مصدوم شدند.
وی حال سه تن از مصدومان را وخیم اعلام کرد و اظهار داشت مصدومان این حادثه توسط پایگاههای 202-211-و 220 مرکز فوریت‌های اورژانس به بیمارستان امام رضا انتقال یافتند.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 1 مرداد 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده