برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 5 مرداد 1393
کد 1105

در محور آذرشهر _ عجب شیر/کامیون، 3 سرنشین پژو را زیر گرفت

برخورد یک دستگاه خودروی سواری پژو با یک دستگاه کامیون در محور آذرشهر _ عجب شیر حوالی پل سیلاب، 3 کشته برجای گذاشت.

برخورد یک دستگاه خودروی سواری پژو با یک دستگاه کامیون در محور آذرشهر _ عجب شیر حوالی پل سیلاب، 3 کشته برجای گذاشت.

به گفته ی مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان  آذربایجانشرقی، این حادثه در ساعت 17:30 عصر امروز _ 4 مرداد _ به اتاق فرمان 115 استان گزارش شد و طی آن آمبولانس های پایگاههای آذرشهر و شیرامین به محل اعزام شدند.

حبیب حسینقلی زاده گفت: در این حادثه 2 نفر در دم جان باختند و یک نفر نیز با علائم حیاتی به مرکز درمانی منتقل شد.

وی ادامه داد: متاسفانه مصدوم حادثه نیز به علت شدت جراحات وارده، در بیمارستان آذرشهر جان باخت.

وی با بیان این‌که تجمع مردم در حوالی سوانح رانندگی و فیلمبرداری از این صحنه‌ها به معضل بزرگی در جهت امدادرسانی تبدیل شده است، گفت: در هنگام وقوع سوانح رانندگی متاسفانه همه‌ی خودروهای عبوری از آن مسیر و عابران پیاده برای تماشای صحنه تجمع می‌کنند.

مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از مردم خواست، تا حین بروز تصادف، به جای فیلم گرفتن و تجمع، راه را برای عبور خودروهای امدادی باز کنند.

حسینقلی زاده با بیان این‌که دادن نشانی اشتباه به اورژانس 115هم اغلب زمان امدادرسانی را با تاخیر مواجه می‌کند، از عموم شهروندان خواست در ارائه‌ی نشانی دقیق محل حادثه دقت کنند.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 5 مرداد 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده