برخورد سواری، با دوچرخه سوار، راکب دوچرخه را راهی بیمارستان کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان، با اعلام گزارش برخورد سواری با دوچرخه سوار به اپراتور شهرستان تبریز در ساعت 9:36 صبح امروز _ 18 مرداد _ پایگاه فوریتهای پزشکی منطقه 2 تبریز به محل حادثه اعزام شدند.
این حادثه که در جاده تبریز اهر ورودی ونیار، به وقوع پیوست، منجر به بروز شکستگی های متعدد از ناحیه دست و پا در جوان 22ساله دو چرخه سوار شد که با انجام اقدامات پیش بیمارستانی، مصدوم به بیمارستان امام رضای تبریز منتقل شد.
بنا به گزارش این مرکز، با توجه به بروز شکستگی های متعدد، وضعیت عمومی مصدوم رضایت بخش گزارش شده است.
بر اساس این گزارش استفاده کنندگان از راه اعم از رانندگان و عابرین پیاده باید در حین تردد از جاده ها جانب احتیاط را رعایت کنند، بخصوص دوچرخه سواران که جزء گروههای آسیب پذیر استفاده کنندگان از راه محسوب می شوند باید در جاده های ترانزیتی احتیاط را رعایت کنند.