برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : دوشنبه 27 مرداد 1393
کد 1145

مانور اضطراری فرودگاه بین المللی تبریز یرگزار شد

مانورطرح اضطراری فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریزباحضور عوامل انتظامی و امدادی یرگزار شد

مانورطرح اضطراری فرودگاه بین المللی شهید مدنی  تبریزامروز مورخه 27/05/93 باحضور عوامل انتظامی و امدادی  یرگزار شد و عوامل کارگروه توان و قدرت عملیاتی خود را آزمودند.

 رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجانشرقی  در حاشیه مانور طرح اضطراری فرودگاه گفت:انجام مانورهای متعدد، میزان هماهنگی و قدرت عمل اعضا کارگروها را بالا میبرد و در حوادث احتمالی میزان خطا را پائین می آورد.

 دکتر رجائی گفت:دوری از حوادث اجتناب ناپذیر است و حوادث طبیعی و غیر طبیعی هر ازچند گاه دیده میشود و بایستی آمادگی کنترل حوادث را داشته و این امر با تعامل و همکاری اعضای کارگروه حوادث  و انجام مانورهای متعدد امکان پذیر است.

وی گفت: مانور انجام شده که باحضور عوامل امدادی و انتظامی یرگزار شد،مورد قبول کارشناسان ستادبحران و حوادث غیرمترقبه کشور بود و از همکاری و تعامل و تقسیم کار در زمینه امداد و نجات مابین اورژانس 115  وسازمان امداد و نجات  بسیار خرسند بودند و اعلام کردند همچین همکاری در سطح بسیار بالائی قرار دارد.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 27 مرداد 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده