برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : شنبه 15 شهريور 1393
کد 1174

برخورد پراید و سمند، 6 مصدوم برجای گذاشت/انتقال مصدومان با اورژانس هوایی

برخورد پراید و سمند در محور سراب _ بستان آباد، 6 مصدوم برجای گذاشت

برخورد پراید و سمند در کیلومتر ده محور سراب _ بستان آباد، 6 مصدوم برجای گذاشت.
رئیس
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی، گفت: با گزارش وقوع این سانحه رانندگی در ساعت 17 عصر امروز _ 15 شهریور_ بلافاصله 3 دستگاه آمبولانس پایگاههای بهرمان، چیرلو و سراب به محل اعزام شدند.

دکتر رجائی گفت: در بررسی تکنسین های اعزامی از وضعیت صحنه تصادف و شرایط جسمی مصدومان حادثه، بلافاصله مراتب به اتاق فرمان 115 استان نسبت به امداد رسانی سریع به مصدومان سانجه، گزارش شد.

وی ادامه داد: اپراتوری 115 استان نیز هماهنگی های لازم مبنی بر اعزام پایگاه اورژانس هوایی برای انتقال 3 مصدوم این سانحه به تبریز را بعمل آورد و بلافاصله پایگاه 211، 201 و 209 تبریز نیز بمنظور تحویل مصدومان به منطقه "ساری زمی" محل فرود بالگرد اعزام شدند.

دکتر رجائی ادامه داد: 3 مصدوم که وضعیت عمومی آنها وخیم بود، ساعت 20 به بیمارستان امام رضای تبریز منتقل شدند و 3 مصدوم حاضر در صحنه نیز با انجام اقدامات پیش بیمارستانی به بیمارستان سراب اعزام شدند.

به گزارش ایسنا اورژانس هوایی تبریز همزمان با 13 استان بحران خیز کشور "تهران، اهواز، کرمان ، کرمانشاه، قم، زاهدان، مازندران، بوشهر، شاهرود، شیراز، اصفهان، قزوین و مشهد" _ 18 مرداد _ افتتاح شد و این ماموریت دومین ماموریت اورژانس هوایی شمالغرب کشور است، این اورژانس در نخستین ماموریت خود نیز _ 7 شهریور _ یک زن باردار را که مشکل زایمان داشت از آذرشهر به بیمارستان طالقانی تبریز منتقل کرده بود.

از آنجا که انتقال زمينی بيماران دارای برخی از محدودیت ها مثل زمان، محدوديت ظرفيت کابين آمبولانس‌ها، تغييرات مکرر سرعت و به ویژه ترافیک است، انتقال هوايی بيماران روش مناسبی در انتقال به موقع مصدومان به مراکز درمانی است.

براساس این گزارش، اجرای طرح امداد اورژانس هوایی، نقش مهمی در بهبود میزان بقای بیماران و کاهش آمار کشته شدگان تصادفات و سوانح به عنوان دومین عامل مرگ و میر در کشور خواهد داشت و ۱۵۰ هزار کیلومتر راه روستایی و فرعی و مناطق صعب العبور را پوشش امدادی خواهد داد.

قدرت انجام عملیات و ماموریتهای اورژانس هوائی از یکساعت بعد از طلوع تا یکساعت قبل از غروب آفتاب است.

  • نوشته شده
  • در شنبه 15 شهريور 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده