برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : جمعه 21 شهريور 1393
کد 1179

راکب موتورسیکلت در برخورد با وانت جان داد/برخورد پیکان و سمند 6 تن را راهی بیمارستان کرد

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی خبر داد: بر اثر وقوع دو سانحه رانندگی در محورهای مواصلاتی استان، یک نفر جان باخت و 8 نفر دیگر راهی بیمارستان شدند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی خبر داد: بر اثر وقوع دو سانحه رانندگی در محورهای مواصلاتی استان، یک نفر جان باخت و 8 نفر دیگر راهی بیمارستان شدند.
حبیب حسینقلی زاده در تشریح این حوادث گفت: در پی برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با یک دستگاه وانت در شهرستان اهر، در ساعت 19:20 عصر روز گذشته - 20 شهریور - یکی از راکبان موتورسیکلت که زنی 55 ساله بود در دم جان باخت و دو راکب دیگر نیز راهی بیمارستان باقرالعلوم اهر شدند.

 وی یادآور شد: متاسفانه هیچ یک از سه سرنشین موتورسیکلت، از کلاه ایمنی استفاده نکرده بودند.

 حسینقلی زاده همچنین از برخورد یک دستگاه پیکان و سمند در جاده ملکان راه روستایی بنایم در ساعت 18:30 عصر روز گذشته خبر داد و گفت: در این سانحه شش نفر راهی بیمارستان شدند.

 وی از تجمع مردم در حوالی صحنه وقوع سوانح رانندگی و فیلمبرداری از این صحنه ها به عنوان معضل بزرگی در جهت امداد رسانی یاد کرد و گفت: متاسفانه هنگام وقوع سوانح رانندگی تمامی خودرو های عبوری از آن مسیر و عابران پیاده برای تماشای صحنه تجمع می کنند.

 مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان ادامه داد: تجمع مردم برای تماشای صحنه تصادف همواره موجب افزایش شدت تلفات و به خطر افتادن جان خود تماشاگران می شود.

 حسینقلی زاده از مردم خواست در زمان وقوع سوانح رانندگی فقط با اورژانس تماس گرفته و از ترافیک در محل حادثه خوددداری کنند چرا که نجات جان مردم و صدمه دیدگان، از آرشیو فیلم های برخی افراد مهم تر است و ممکن است این مصدوم یکی از عزیران خود آنها باشد.

  • نوشته شده
  • در جمعه 21 شهريور 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده