برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : جمعه 4 مهر 1393
کد 1193

در کمربندی عجب شیر _ بناب/کامیونت، 3 سرنشین پراید را زیر گرفت

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: برخورد کامیونت با پراید در کمربندی عجب شیر بناب، 3 کشته و یک مصدوم برجای گذاشت.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: برخورد کامیونت با پراید در کمربندی عجب شیر بناب، 3 کشته و یک مصدوم برجای گذاشت.

 حبیب حسینقلی زاده گفت: در این حادثه که در ساعت 16:40 به وقوع پیوست، تکنسین های اورژانس پایگاه عجب شیر با اعزام به محل مرگ دو سرنشین ( زن 29 ساله و مرد 36 ساله) پراید را در محل تائید کردند و راننده کامیونت و نوزاد 4 ماهه را نیز به بیمارستان عجب شیر منتقل کردند.

 وی ادامه داد: متاسفانه نوزاد 4 ماهه نیز به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان عجب شیر جان باخت.

 حسينقلي‌زاده با اشاره به ترافیک محورهای مواصلاتی استان به خصوص در مکان هایی که جاذبه گردشگری دارد، از رانندگان خواست ضمن رعایت احتیاط، شیرینی سفر را به تلخی تبدیل نکنند.

 وی از مردم خواست، هنگام مشاهده چنين صحنه‌هايي از کنجکاوي در محل سانحه و تجمع خودداري کنند تا بر اثر برخورد خودروهاي عبوري يا اتفاقاتي همچون انفجار باک خودروها دچار سانحه نشوند.

 مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان همچنين از رانندگان خواست تا به علايم هشدار دهنده نظير تابلوهاي خطر و چراغ آلارم خودروهاي امدادي توجه کافي داشته و از سد معبر براي آنها به شدت خودداري كنند.

  • نوشته شده
  • در جمعه 4 مهر 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده