برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : جمعه 11 مهر 1393
کد 1208

32 هزار و 778 ماموریت در 6 ماهه نخست سال 93؛هشدار: مشکلات قلبی باز هم در صدر ماموریتهای غیر تصادفی ا

در 6 ماه نخست سال تکنسین های اورژانس 115 استان، در مجموع 32 هزار و 778 مورد ماموریت اعزام شده اند.

دکتر روزبه رجائی غفوری از انجام 24 هزار و 720 ماموریت غیر تصادفی در 6 ماهه نخست سال، و 8 هزار و 58 ماموریت تصادفی در این مدت خبر داد .

وی عمده ماموریتهای غیر تصادفی این مرکز را مشکلات قلبی عنوان کرد و گفت: متاسفانه این آمار در استان روبه رشد است و نسبت به سال گذشته افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.

دکتر رجائی در ادامه افزود:توجه نکردن هموطنان و بیماران به رعایت اصول درمان و دستورات پزشکی عامل اصلی در بالا رفتن بیماران قلبی - عروقی است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان ادامه داد: از مردم انتظار داریم در حوادث جاده ای و ترافیکی، از ازدحام در محل حادثه و ایجاد راهبندان در راهها جدا خودداری نمایند و با گرفتن عکس و فیلم و تماشا از صحنه های حادثه جان مصدومین را بخطر نیاندازند.

  • نوشته شده
  • در جمعه 11 مهر 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده