رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: اینکه خبرگزاری ایسنا، صرفا به انعکاس اخبار حوادث بسنده نمی کند، و به تحلیل حوادث می پردازد، ستودنی است.
"دکتر روزبه رجائی غفوری" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی، به مناسبت پانزدهمین سالروز تاسیس خبرگزاری ایسنا، پویایی، شفافیت، دقت و سرعت بالای انعکاس اخبار را از ویژگی های ممتاز این خبرگزاری برشمرد و گفت: این خبرگزاری به منبع موثقی برای پیگیری اخبار حوادث استان تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه این خبرگزاری صرفا به جنبه ی اطلاع رسانی حوادث و بمنظور جلب مخاطب بسنده نمی کند گفت: در حاشیه انعکاس هر خبر تصادف، نکات آموزشی نیز به مردم ارائه می شود که تا حد زیادی در کاهش آمار سوانح و هوشیاری مردم در برخورد با موقعیتهای حساس، موثر است.
"دکتر رجائی غفوری"با اشاره به اینکه معمولا در پی وقوع حوادث، بازار شایعات و حاشیه سازی آن داغ است، گفت: این خبرگزاری با مخابره ی سریع و دقیق اخبار، در آرام سازی افکار عمومی، ایجاد اعتماد و امنیت نقش غیر قابل انکاری دارد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی استقلال فکری و عملی ایسنا را از دیگر ویژگی های این خبرگزاری عنوان کرد و گفت: این بی طرفی و انعکاس نکته ضعف ها باعث پویایی مجموعه مدیریتی استان شده و زمینه را برای ارتقای جایگاه استان فراهم می کند.
بر اساس این گزارش؛ خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) تنها خبرگزاري با هويت دانشجويي و نخستين خبرگزاري غيردولتي ايران پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي محسوب مي شود كه امتياز آن در تاريخ 1378/4/2 از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در اختيار جهاددانشگاهي قرار گرفت.
خبرگزاري دانشجويان ايران با بهرهگيري از سرمايهي انديشه، صداقت و با تكيه بر توان، خلاقيت، نوآوري جوانان دانشجو در 13 آبان 1378 با اظهار لطف مقام معظم رهبري خطاب به ايسنا كه فرمودند: "اخبار خوب، مفيد و اميدبخش مخابره كنيد." با هدف اطلاع رساني صحيح، بهنگام و همه جانبه به صورت آزمايشي و در 16 آذر همان سال مصادف با روز دانشجو به صورت رسمي به عرصه اطلاعرساني گام نهاد.
رسالت اصلي اين رسانه خبري از بدو تاسيس تاكنون ايفاي نقش دانشگاهيان در توسعه فضاي رسانهاي كشور و ارتقاي آگاهيهاي علمي، فرهنگي، سياسي، اجتماعي، اقتصادي، هنري و صنفي با نگاهي دانشگاهي و دانشجويي و شكلگيري حلقه واسط بين مسوولان، نخبگان و مردم بوده است.