مسئول روابط عمومی اورژانس استان گفت:بدنبال برخورد دو دستگاه پژو در جاده اهر-تبریز،3 تن مصدوم شدند
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت:بدنبال برخورد دو دستگاه پژو در جاده اهر-تبریز،حوالی ینگجه 3 تن مصدوم شدند.
حبیب حسینقلی زاده گفت:در ساعت 8:30 صبح امروز مورخه 20/10/93 در جاده اهر-تبریز حوالی ینگجه بسمت اهر،برخورد دو دستگاه پژو 3 مصدوم را در پی داشت که پایگاه فوریتهای پزشکی ینگجه و شیخ رجب را به محل حادثه کشاند و با توجه به گیر افتادن یکی از مصدومین در داخل خودرو،پایگاه امداد و نجات هلال احمر نیز بمحل فراخوانده شد که مصدومین پس از اقدامات پیش بیمارستانی به بیمارستان امام رضا تبریز انتقال داده شدند.
وی از رانندگان عبوری خواست در صورت بروز حادثه ای در سطح جاده، در منتهی الیه سمت راست جاده توقف کنند و سپس به بررسی صحنه ی حادثه پرداخته و مراتب را به مراجع ذیربط اعم از پلیس 110 و 115 گزارش دهند.
حبیب حسینقلی زاده از مردم خواست، حین بروز تصادف، به جای فیلم گرفتن و تجمع، راه را برای عبور خودروهای امدادی باز کنند چرا که حضور همیشگی مردم و رانندگان در حال عبور به منظور تماشای صحنه تصادف، مانع از امداد رسانی سریع و بموقع خودروهای امدادی به مصدومین شده و تلفات جاده ای را دو چندان می کند.