برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : پنجشنبه 9 بهمن 1393
کد 1357

در اتوبان کسائی تبریز؛عابر پیاده ای که در برخورد با سمند پای خود را از دست داد

مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از قطع پای یک عابر پیاده در در برخورد با يك دستگاه خودروی سواری سمند خبر داد

مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی از قطع پای یک عابر پیاده در در برخورد با يك دستگاه خودروی سواری سمند در اتوبان شهیدکسائی تبریز خبر داد.

حبیب حسینقلی زاده با اعلام این خبر گفت: این حادثه در ساعت 9:30 قبل از ظهر امروز  9 بهمن به اتاق فرمان 115 تبریز گزارش شد.

وی ادامه داد: با اعزام تکنسین های اورژانس پایگاه 203 ، و بررسی وضعیت صحنه از قطع عضو پای مصدوم مرد 35 ساله خبر دادند،که با اقدامات پیش بیمارستانی و کنترل خونریزی به بیمارستان امام رضا تبریز انتقال دادند.

مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی با تاکید بر تغییر نگرش شهروندان و نهادينه كردن فرهنگ استفاده از پل‌هاي هوايي یادآور شد: در كنار موضوع آموزش، ترميم پل‌هاي عابر پياده فرسوده، افزايش تجهيز و احداث پل‌هاي عابرپياده مكانيزه در راستاي تشويق شهروندان و ايجاد رغبت در شهروندان براي استفاده از آنها و در نهايت جديت پليس در اعمال قوانين و برخورد با عابران پياده متخلف از مهم‌ترين اقداماتي است كه مي‌توان با به‌كارگيري آنها به قانونمند كردن هرچه بيشتر شهروندان از يكسو و نهادينه شدن فرهنگ استفاده از پل‌هاي عابر پياده اميدوار بود.

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 9 بهمن 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده