برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : پنجشنبه 30 بهمن 1393
کد 1392

افتتاح دو پايگاه اورژانس 115/بيش از نيمي از آمبولانس هاي اورژانس نيازمند نوساز‌ي هستند

دو پايگاه اور‍ژانس 115 ( ولي امر و ساري زمين) با محوريت پوشش دادن حوادث مربوط به دو اتوبان پاسداران و كسايي تبريز، امروز راه اندازي شد

دو پايگاه اور‍ژانس 115 ( ولي امر و ساري زمين) با محوريت پوشش دادن حوادث مربوط به دو اتوبان پاسداران و كسايي تبريز، امروز راه اندازي شد.

  رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان در آيين افتتاح اين دو پايگاه گفت: پايگاه اور‍ژانس 115 ساري زمين بمنظور تحت پوشش قرار دادن حوادث ترافيكي مربوط به كسايي و تسهيل انتقال، بيماران جابجا شده با اورژانس هوايي در منطقه ساري زمين و پايگاه ولي امر نيز براي كاهش مدت زمان رسيدن به بالين مصدومان حوادث ترافيكي در اتوبان پاسداران راه اندازي شد.

 روزبه رجائي غفوري با بيان انيكه هم اكنون در كل استان 91 پايگاه فعال كه از اين تعداد 20 پايگاه در سطح شهر تبريز وجود دارد يادآور شد: براساس برنامه‌ي پنجم توسعه بايد 28 پايگاه اورژانس در تبريز خدمات ارائه مي‌كردند با اين وجود ساختمان فيزيكي 4 پايگاه ( ولي امر، اسپيران، مايان و ساري زمين) احداث شده ولي بدليل كمبود نيروي انساني هنوز افتتاح نشده اند.

 وي كمبود نيروي انساني، سختي كار و كمبود منابع از جمله آمبولانس را از دلايل اصلي تاخير در بهره‌برداري از پايگاههاي اورژانس عنوان كرد.

دکتر  رجائي غفوري گفت: به ازاي فعاليت هر پايگاه اورژانس بايد 7 تكنسين حضور داشته باشند در حالي كه متوسط استاني 4.8 نيروي انساني است.

 وي ادامه داد: متاسفانه در بررسي وضعيت تجهيزات اورژانس 115 هم شاهد هستيم كه بيش از نيمي از 100 آمبولانس فعال در اورژانس استان، بالاي 7 سال؛ و نيازمند نوسازي اند.

 وي در بخشي از صحبتهاي خود با اشاره به عملكرد اورژانس هوايي استان نيز گفت: اورژانس هوايي استان، در مدت 5 ماه از آغاز فعاليت اورژانس هوايي، در بين 13 پايگاه اورژانس هوايي كشور از نظر تعداد ماموريتها، رتبه‌ي 4 كشوري ولي از نظر كيفيت ماموريتها، رتبه‌ي نخست را كسب كرده است تا جايي كه تنظيم پروتكل هوايي انتقال بيماران سكته‌ي مغزي در كمتر از 3 ساعت در كشور، با محوريت استان صورت گرفته است.

 دکتررجائي غفوري با بيان اينكه در خصوص راه اندازي اور‍ژانس موتوري در مسيرهاي پر ترافيك شهري احساس نياز مي‌شد گفت: از زمان افتتاح اورژانس موتوري به طور متوسط در هر ماه 135 مورد ماموريت اور‍ژانس موتوري ثبت شده است.

 رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان ادامه داد: با بهره‌گيري از اورژانس موتوري در مسيرهاي پرترافيك هم شاهد كاهش زمان رسيدن به بالين بيمار از 9 دقيقه به 4 دقيقه بوديم و نيز فقط در 10 درصد اين ماموريتها نياز به اعزام آمبولانس به محل گزارش شده است.

 فرماندار شهرستان تبريز نيز در اين مراسم گفت: با وجود تنگناهاي اقتصادي در كشور، حوزه بهداشت و درمان در اولويت دولت تدبير و اميد قرار دارد و همكاري هاي لازم را براي تكميل 28 پايگاه اورژانس مورد نياز در تبريز انجام خواهيم داد.

 دکتر شهرتي فر گفت: بايد به مسافراني كه قصد مسافرت به استان را دارند، اين اطمينان را نيز بدهيم كه راههاي دسترسي استان، خدمات فوريتهاي پزشكي و مراكز اقامتگاهي و حتي دستگاههاي دولتي نيز براي اسكان مسافران آمادگي لازم را دارند.

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 30 بهمن 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده