"یک زن تبریزی زیر چرخ های اتوبوس جان باخت" ، این خبری بود که یکشنبه 26 بهمن نه تنها در خروجی خبرگزاری ایسنای منطقه آذربایجان شرقی قرار گرفت، بلکه سایر خبرگزاری ها و سایتهای تحلیلی نیز وقوع این حادثه را گزارش کردند
"یک زن تبریزی زیر چرخ های اتوبوس جان باخت" ، این خبری بود که یکشنبه 26 بهمن نه تنها در خروجی خبرگزاری ایسنای منطقه آذربایجان شرقی قرار گرفت، بلکه سایر خبرگزاری ها و سایتهای تحلیلی نیز وقوع این حادثه را گزارش کردند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، به دنبال انتشار این خبر، تماس هایی با دفتر این خبرگزاری جهت بررسی بیشتر جزئیات این حادثه گرفته شد، که این خبرگزاری نیز بنا به رسالت شفاف سازی و واقع گویی خود، مصاحبه هایی با مسئولان درگیر و پیگیری کننده این حادثه انجام داد.
فرزند این زن 47 ساله در گفت و گو با ایسنا گفت: مادرم برای انجام آزمایشات پزشکی در یکی از کلینیک های واقع در خیابان 17 شهریور، منزل را ترک کرده بود.
وی گفت: مادرم قصد گذر از عرض خیابان طالقانی را داشت که اتوبوس شرکت واحد با ایشان برخورد می کند و اگر داد و فریادهای مغازه داران نبود، راننده اصلا متوجه نمی شد که مادرم را زیر گرفته است.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان نیز در گفت وگو با ایسنا گفت: شدت برخورد اتوبوس با این زن 47 ساله ی تبریزی به قدری بالا بود که عوامل اورژانس 115 حاضر در صحنه مرگ این شهروند را در محل تائید کردند.
حبیب حسینقلی زاده یادآور شد: با توجه به اینکه وضعیت جنازه این زن چندان هم مناسب نبود، علی رغم اینکه حمل جسد جزو رسالت های اورژانس نیست، تکنسین های حاضر جسد را از محل منتقل کردند.
حسینقلی زاده در پاسخ به گزارش وقوع این حادثه گفت: رسالت اورژانس 115، صرفا بررسی وضعیت جسمی مصدومان یا تائید مرگ متوفیان حادثه است، و اگر اطلاعات تکمیلی نیز به نقل از این مرکز درج می شود، صرفا به نقل از شاهدان عینی است.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان ادامه داد: با توجه به فشار کاری حاکم بر تکنسین های اورژانس در ماموریت های اورژانسی، تنها منابع خبری تکنسین های اعزامی از چند و چون وقوع ماجرا، گزارشات مردمی است.
در پیگیری این حادثه بعد از مشاهده ی فلیم های ضبط شده توسط دوربین های مدار بسته فعال در این خیابان، علت سرعت بالای اتوبوس این مسیر را از روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه پیگیر شدیم؛ اما خبرگزاری ایسنا پاسخ قانع کننده ای در این خصوص دریافت نکرد.
رئیس پلیس راهور شهرستان تبریز نیز در گفت وگو با ایسنا با ابراز تاسف از وقوع این حادثه؛ علت تامه ی این حادثه را عدم توجه به جلو از جانب راننده اتوبوس شرکت واحد عنوان کرد.
سرهنگ صادق زاده گفت: پلیس راهور جلساتی با شرکت اتوبوس رانی تبریز و حومه داشته است تا در خصوص، الزام این شرکت به راننده های خود در مورد تعرفه زنی در ساعت مشخص؛ تجدید نظر کند.
وی گفت: در صحبتهایی که با این راننده ی خاطی داشتیم؛ این راننده سرعت بالای خود را به خاطر تاخیر در تعرفه زنی در پایانه عنوان کرده بود.
براساس این گزارش: خبرگزاری ایسنا نیز ضمن همدردی با بازماندگان این شهروند تبریزی یادآور می شود: اینکه خبرگزاری ایسنا؛ در خبر قبلی خود به چگونگی وقوع این حادثه اشاره کرده است، صرفا به نقل از برداشتهای شاهدان عینی از وقوع این حادثه ی تلخ بود؛ موضوعی که در خبر قبلی ایسنا نیز به آن تاکید شده بود.