برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 24 اسفند 1393
کد 1428

نشست مطبوعاتی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی

دست و چشم، در تیررس آسیب های چهارشنبه آخر سال/انجام62 هزار ماموریت توسط اورژانس 115 استان

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی از انجام 62 هزار و 232 ماموریت از آغاز سال جاری توسط این مجموعه تا 20 اسفند ماه خبر داد .
دکتر روزبه رجایی در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع ماموریت های اعزامی، 35 هزار و 982 ماموریت در شهر تبریز و 26 هزار و 250 ماموریت در دیگر استان های کشور انجام شده است که بیانگر انجام ۵۸ درصد ماموریتها در شهر تبریز است.

وی ادامه داد: تعداد 12هزار و 971 مورد مربوط به ماموریت های تصادفی شهری و جاده ای بوده است.

 وی با اشاره به افزایش ماموریت های قلبی این مرکز گفت:  از آغاز سال جاری تا 20 اسفند ماه چهار هزار و 56 ماموریت این مرکز مربوط به ماموریت های قلبی است که این میزان نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش نشان می دهد.

دکتر رجایی ادامه داد: تعداد ماموریت های بیماری تنفسی در این مدت یکهزار و 900 ماموریت و ماموریت های سوختگی 298 ماموریت است.
وی از کاهش ماموریت های مربوط به مسمومیت با منوکسید کربن در سال جاری خبر داد و گفت: سال گذشته 676 ماموریت در این حوزه انجام شده است در حالی که امسال این تعداد به 531 مورد کاهش یافته است.

دکتر رجائی با اشاره به میانگین زمان رسیدگی به بالین بیمار اظهار کرد: میانگین زمان رسیدن به صحنه در تصادفات درون شهری هفت و نیم دقیقه و در تصادفات برون شهری ده و نیم دقیقه است.

وی ادامه داد: میانگین رسیدن به بالین بیمار در ماموریت های غیر تصادفی داخل شهری، هفت و نیم دقیقه و برون شهری و جاده ای 9 دقیقه است.

وی با اشاره به  آغاز به کار نخستین پایگاه اورِژانس هوایی در شمالغرب کشور در تبریز گفت: تا به امروز 26 ماموریت توسط اورژانس هوایی در استان انجام شده است که طی آن 34 بیمار به مراکز درمانی منتقل شده است.

دکتر رجایی گفت: میانگین زمان انتقال بیمار از بستر بیماری به مرکز درمانی 22 دقیقه است که تلاش می کنیم این زمان را کاهش دهیم.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان از فعالیت 93 پایگاه فعال در استان خبر داد و گفت: تلاش می کنیم تعداد پایگاه های فعال استان را در ماه های آینده افزایش دهیم.

دکتر رجایی فعالیت اورژانس موتوری را از جمله برنامه های موفق این مرکز در طول سال جاری عنوان کرد و گفت: با راه اندازی اورژانس های موتوری در صورت دیرکرد آمبولانس ها، تکنسین های بیهوشی و پرستاری از طریق موتورسیکلت با حضور بر بالای سر مصدوم، اقدامات و خدمات درمانی اولیه برای کاهش عوارض یا جلوگیری از مرگ احتمالی را انجام می دهند.

وی گفت: 10 درصد از ماموریت های اورژانس موتوری منجر به درخواست آمبولانس می شود و در سال 94 ناوگان موتوری اورژانس تا پنج پایگاه افزایش خواهد یافت.

دکتر رجایی با اشاره به فرسودگی ناوگان آمبولانس استان افزود: متوسط عمر ناوگان آمبولانس استان هفت سال است و 50 درصد از این ناوگان فرسوده محسوب می شود.

وی ادامه داد: سال آینده 104 دستگاه آمبولانس از منطقه آزاد ارس وارد استان خواهد شد و با توجه به صلاحدید وزارت بهداشت، تعداد تحویلی آمبولانس ها به استان مشخص خواهد شد .

دکتر رجایی، کمبود نیروی انسانی را از جمله دغدغه های این مرکز دانست و گفت: در حال حاضر با کمبود 294 نفر نیرو در این مرکز مواجه هستیم که با کسب مجوز های لازم طی سال آینده نیروهای مورد نیاز به کار گرفته خواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان از آغاز طرح امداد نوروزی از 27 اسفند ماه خبر داد و گفت: این طرح تا 15 اسفند ماه ادامه خواهد یافت.

وی گفت: در اين طرح آمبولانس هاي اورژانس در ساعات اوج ترافيك ساعت 8 تا 12 صبح و 16 تا 20 عصر در حاشيه جاده مستقر خواهند شد.

وی از ایجاد 10 ایستگاه سلامت در طول این ایام در استان خبر داد و گفت: این ایستگاه ها در محور اتوبان پیامبر اعظم(ص)، مسیر عجب شیر به تبریز، مسیر مرند به جلفا، اردبیل به تبریز و مسیر جزیره اسلامی برپا خواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان با اشاره به نزدیکی به مراسم چهارشنبه آخر سال گفت: مجموع حوادث چهارشنبه آخر سال گذشته، 168 ماموریت بود .

وی ادامه داد: در چهارشنبه آخر سال 92، بیشترین آسیب ها مربوط  به آسیب دست با 71 مورد و آسیب به چشم با 65 مورد بود.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 24 اسفند 1393
  • توسط حبیب حسینقلی زاده