برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : جمعه 7 فروردين 1394
کد 1453

مراقب مسمومیت های غذایی باشید

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت:غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت:غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند.
دکتر رجائی گفت:با اعلام مورد احتمال مسمومیت غذائی در شهرستان آبش احمد کلیبر ساعت ۳:۳۵ بامداد امروز مورخه ۰۷/۰۱/۱۳۹۴ و اعزام پایگاه فوریتهای پزشکی آبش احمد،از فوت یک مرد ۳۷ ساله و کاهش هوشیاری یک مرد ۳۰ ساله دیگر خبر دادند که با احتمال مسمومیت غذائی به درمانگاه آبش احمد و از آنجا به بیمارستان باقرالعلوم اهر انتقال داده شد.

وی گفت:برای پیشگیری از بیماری‌های گوارشی باید افراد قبل از خوردن غذا، دست‌های خود را به خوبی بشوئیدو

مسافران باید از آشامیدن آب چشمه‌ها، سرچشمه‌ها، رودخانه‌ها و چاه‌ها به احتمال آمیخته بودن با مدفوع انسان یا حیوان، پرهیز کنند.

دکتر رجائی افزود:بهتر است مسافران آب آشامیدنی خود را از آب‌های معدنی و استاندارد و بهداشتی تامین کنند. در صورت دسترسی نداشتن به آب‌های معدنی، بهتر است از آب‌های جوشانده‌شده یا شیر آبخوری‌هایی که توسط شهرداری علامت‌گذاری شده است، استفاده شود.

وی گفت: مسمومیت‌های غذایی به دلیل حمل نادرست مواد خوراکی، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های هنگام سفر است.

بر خلاف عوامل باکتریایی و انگلی که یک دوره چند روزه برای ظهور بیماری دارد، مسمومیت‌های غذایی با فاصله چند ساعت از مصرف غذای فاسدی که به مدت طولانی خارج از یخچال نگهداری شده‌، ایجاد می‌شود.


  • نوشته شده
  • در جمعه 7 فروردين 1394
  • توسط حبیب حسینقلی زاده