برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 19 شهريور 1391
کد 146

دکتر معصومی: زیربنای پیشرفت هر سازمان منوط به فعالیت روابط عمومی هاست

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور زیربنای پیشرفت هر سازمان را منوط به فعالیت روابط عمومی و بها دادن به این واحد دانست.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور زیربنای پیشرفت هر سازمان را منوط به فعالیت روابط عمومی و بها دادن به این واحد دانست.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی، دکتر معصومی در دومین نشست مسئولین روابط عمومی مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی سراسر کشور در اصفهان با اشاره به درخواست 60 میلیونی ارباب رجوع ها گفت: واحدهای روابط عمومی مراکز فوریتهای پزشکی کشور باید برای اطلاع رسانی صحیح و بالا بردن اطلاعات عموم مردم جایگاه خود را در مراکز استانی بالا ببرند.

وی اهمیت حوزه‌ی روابط عمومی را در سطح بسیار بالا و دارای ارزش جمعی معرفی نمود و با بیان اینکه نبود چارت سازمانی برای این واحد بمنزله نبود نیاز نیست، تاکید کرد فعالیت این واحد، باید نیاز را به سازمان القا کند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور گفت: روابط عمومی‌ها با فعالیت خود، فعالیت پرسنل عملیاتی اورژانس 115 و سایر بخشهای مرتبط با آن را معرفی می‌کنند که این کار شایسته‌ی تقدیری خاص و ویژه است.

در این نشست روابط عمومی های کل کشور در رابطه با تشکیل کمیته های تخصصی در امر اطلاع رسانی، آموزش و پژوهش اعلام آمادگی نمودند و مقرر شد پس از بررسی و نیاز سنجی های استانی، کمیته های مربوطه تشکیل گردد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 19 شهريور 1391
  • ساعت 08
  • توسط حبیب حسینقلی زاده