برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : چهارشنبه 12 فروردين 1394
کد 1461

توصیه و هشدارهای ایمنی در مسافرت و سیزده بدر

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت:هنگام مشاهده سوانح رانندگی از تجمع در محل پرهیز و راه را برای آمبولانس های امدادی باز کنند

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی در توصیه های ایمنی  برای سیزده بدر و مسافرات خاطرنشان کرد: در روز 13 فروردین و با توجه به حضور گسترده هموطنان در تفرجگاه ها، پارک ها و جنگل ها، به دليل كمبود امكانات، رعايت بهداشت فردي و عمومي تا حدودي كاهش مي يابد، به همين دليل احتمال ابتلا به مسموميت هاي غذايي به ويژه در كودكان و سالمندان افزايش مي يابد. از سوي ديگر استفاده از آب رودخانه براي شستشوي دست و صورت و يا ظروف ، مي تواند بسياري از بيماري ها را به فرد انتقال دهد.
وی افزود: مسموميت غذايي يك بيماري خفيف با علائم معمول شامل تهوع، استفراغ، كرامپ شكمي و اسهال است كه به طور ناگهاني پس از مصرف غذا و يا آب آلوده مشاهده مي­شود (حداكثر در 48 ساعت). بسته به نوع و ميزان آلودگي، شدت علائم متفاوت خواهد بود. در صورت آلودگي شديد مواد غذايي علائمي چون تب، لرز، مدفوع خوني، كم آبي بدن و آسيب به سيستم عصبي بدن مشاهده مي گردد. علائم مسموميت حتی مي توانند به سرعت بروز نمايد،30 دقيقه پس از مصرف غذای آلوده و يا بسيار آرام طي چندين روز بدتر شود.
وی ادامه داد: در صورت مشاهده فردی که دچار مسمومیت های غذایی شده است از بيمار بخواهيد به آرامي دراز بكشد و حتي الامكان استراحت نمايد.به او مايعات رقيق و فراوان بدهيد. ( آب ، آبميوه رقيق شده و يا چاي كمرنگ)در صورت بدتر شدن وضعيت بيمار با اور‍ژانس 115 تماس بگيريد و یا به پایگاه سلامت اورژانس 115 و يا ساير مراكز درماني مراجعه فرمایید.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت:  وقتی با تلفن اورژانس تماس میگیرید به نقاط مهمی که در ذیل است توجه کنید:
درتماس با مرکز اورژانس 115 سعی کنید خونسردی خود را حفظ کنید تا بتوانید تمام اطلاعات مورد نیاز اورژانس را ارایه کنید.
محل دقیق وقوع حادثه.
در صورت امکان،نام یا شماره جاده را بدهید.
لاین محل وقوع حادثه و هرگونه تقاطع یا نشانه دیگر را ذکر کنید.
تعداد، جنس و سن تقریبی مصدومان و هر چیزی که در مورد وضیعت آنها می دانید.
 جزئیات هر نوع خطر مثل گاز، مواد سمی، صدمه خطوط نیرو یا وضع آب و هوا را بیان کنید.
وی با بیان اینکه تجمع مردم برای تماشای صحنه تصادف امداد رسانی را مختل می کند، از مردم خواست هنگام مشاهده سوانح رانندگی از تجمع در محل پرهیز و راه را برای آمبولانس های امدادی باز کنند. 
حسینقلیزاده بر لزوم رعایت سرعت مطمئنه توسط رانندگان تاکید کرد و گفت: استفاده از کمربند ایمنی میزان تلفات را در سوانح رانندگی کاهش می دهد.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 12 فروردين 1394
  • توسط حبیب حسینقلی زاده