برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : پنجشنبه 23 شهريور 1391
کد 150

موتورسواران با کلاه ایمنی غریبه اند/4 قربانی در کمتر از 24 ساعت

در کمتر از 24 ساعت گذشته، وقوع دو مورد تصادف موتورسیکلت در محورهای مواصلاتی استان، 4 کشته و 2 زخمی بر جای گذاشت.

در کمتر از 24 ساعت گذشته، وقوع دو مورد تصادف موتورسیکلت در محورهای مواصلاتی استان، 4 کشته و 2 زخمی بر جای گذاشت.

گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان، در تشریح چگونگی وقوع این تصادفات حاکی از آن است که: بر اثر برخورد شاخ به شاخ دو دستگاه موتور سیکلت، در جاده ی خواجه سرند، سه راهی تازه کند در ساعت 20:20 امروز _ 23 شهریور_ 2 کشته و یک زخمی بر جای گذاشت.

همچنین در حادثه ای دیگر برخورد شاخ به شاخ دو دستگاه موتور سیکلت، در جاده مراغه هشترود روستای آغ بلاغ، 2 تن را کشت و یک تن را راهی بیمارستان کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان این حادثه در ساعت 23:30 روز گذشته _ 22 شهریور_ به وقوع پیوست و به دنبال آن، پایگاه خراجو  و مراغه به محل حادثه اعزام و مصدوم را به بیمارستان مراغه منتقل کردند.

با توجه به اینکه طبق تحقیقات بعمل آمده، بیشترین ضربات مغزی ناشی از تصادفات در موتورسواران فاقد کلاه ایمنی است، باید یادآور شد: این امر علاوه بر اینکه سبب معلولیت‌های جسمی افراد می‌شود به نوعی برای کشور هزینه‌های بالای درمان پزشکی تحمیل می کند که با رعایت این موارد می‌توان از بروز این گونه معلولیت‌ها جلوگیری کرد.

لازم به ذکر است: سردسیر بودن منطقه و برودت هوا نیز بر کنترل موتور سیکلت توسط راکبین تاثیر می گذارد و با توجه به اینکه سر و گردن اولین قسمت از بدن هستند که در تصادفات ضربه می خورند؛ نبود کلاه ایمنی، شدت صدمات وارده را افزایش می دهد.

بر اساس گزارش این مرکز برخورد یک دستگاه خودروی ال 90 با یک دستگاه پیکان در ساعت 19:20 عصر امروز _ 23 شهریور_ در جاده ی منتهی به اهر تبریز روستای گویجه بیل یک تن را کشت و 2 تن را راهی بیمارستان کرد.
با اعلام گزارش وقوع این حادثه به مرکز اپراتور فوریتهای پزشکی، پایگاههای شیخ رجب، ینگجه و دایلار به محل حادثه اعزام و مصدومین را به بیمارستان امام رضای تبریز منتقل کردند.

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 23 شهريور 1391
  • ساعت 20
  • توسط حبیب حسینقلی زاده