مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از برخورد 4 دستگاه خودرو سواری در کیلومتر 10 جاده خواجه - تبریز خبر داد که موجب مصدومیت دوازده تن شد
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از برخورد 4 دستگاه خودرو سواری در کیلومتر 10 جاده خواجه - تبریز خبر داد که موجب مصدومیت دوازده تن شد.
حبيب حسينقليزاده با اعلام اين خبر گفت: اين حادثه ساعت 21:30 امروز مورخه 1394/04/27 به اپراتوری شهرستان هریس اعلام و تكنسين هاي پايگاه فوریتهای پزشکی هریس و تبریز به محل حادثه اعزام شدند.
وي ادامه داد: بعد از اقدامات پیش بیمارستانی توسط تکنسینهای پایگاههای خواجه،سرند،شیخ رجب،هریس و 220 تبریز، 12 مصدوم سانحه به بیمارستان امام رضا منتقل شدند.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از عموم هموطنان خواست در هنگام مشاهده سوانح رانندگی پیش از اطمینان از وجود مصدوم با اورژانس تماس نگیرند چرا که در موارد متعددی پس از اعزام آمبولانس ها به محل حادثه متوجه می شویم که هیچ مصدومی وجود ندارد و در صورت تماس نیز آدرس دقیق ارائه دهند.
وی با تاکید بر حفظ آرامش از سوی شهروندان در حین ارائه مشخصات حادثه به اپراتور اورژانس گفت: بعضا با راهنمایی اپراتورهای اورژانس که کارشناس پرستاری هستند، می توان با انجام حرکات ساده قبل از رسیدن عوامل اورژانس، تا حد زیادی در زنده ماندن مصدوم سهیم باشند.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان گفت: تمام اقشار جامعه اعم از دانشجویان، دانش آموزان، رانندگان، زنان خانه دار، کارکنان ادارات دولتی و غیر دولتی، نیروهای نظامی و انتظامی می توانند با آموزش مهارتهای لازم جهت امدادرسانی و کمک به مصدومان و پیشگیری از حوادث و سوانح و بیماریهای اورژانسی، در کاهش مرگ و میر و آسیبها و معلولیتهای جسمی و روانی ناشی از آن موثر باشند.