مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت:در این حادثه ناگوار که در منطقه کندرود در جاده تبریز به تهران رخ داد، یک پسر 7 ساله از بالای تراکتور به روی جاده سقوط کرد و در اثر برخورد با یک خودروی سواری فوت کرد
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی گفت:در این حادثه ناگوار که در منطقه کندرود در جاده تبریز به تهران رخ داد، یک پسر 7 ساله از بالای تراکتور به روی جاده سقوط کرد و در اثر برخورد با یک خودروی سواری فوت کرد.
حسینقلی زاده گفت: این حادثه ظهر امروز مورخه 1394/06/11 ساعت 16:30 به مرکز اپراتوری اورژانس 115 تبریز اعلام شد و پایگاه 220 به محل اعزام شد.
وی در ادامه گفت: تلاش تکنسینهای اورژانس 115 برای نجات این پسر بچه 7 ساله که پس از سقوط از تراکتور با خودرو سواری نیز برخورد کرده بود و شدت صدمات وارده بالا بود،مثمر ثمر واقع نشد.
حسینقلی زاده در ادامه گفت:اولین و مهمترین قدم در برخورد با حادثه دیدگان سوانح رانندگی تماس با مركز فوریت های پزشكی با شماره تلفن 115 و ارایه ادرس دقیق محل حادثه به آنهاست. در تماس با مركز اورژانس با حفظ خونسردی كامل تمام اطلاعات مورد نیاز از جمله نام دقیق خود و آدرس دقیق محل حادثه را اعلام كنید.