مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: سانحه رانندگی در تبریز موجب کشته شدن یک تن شد
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: سانحه رانندگی در تبریز موجب کشته شدن یک مرد 65 ساله تبریزی شد.
حبیب حسینقلی زاده روز جمعه مورخه 1394/06/13 در مورد حادثه روی داده افزود: بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون با یک مرد 65 ساله در خیابان زعفرانیه تبریز ، عابر پیاده در دم جان خود را از دست داد.
وی اظهار کرد: این حادثه ساعت 10:50 امروز روی داد و با دریافت گزارش اورژانس 115 به محل حادثه اعزام شدند.
حسینقلی زاده با بیان اینکه تجمع مردم برای تماشای صحنه تصادف امداد رسانی را مختل می کند، از مردم خواست هنگام مشاهده سوانح رانندگی از تجمع در محل پرهیز و راه را برای آمبولانس های امدادی باز کنند.
وی بر لزوم رعایت نکات ایمنی توسط رانندگان خودروهای سنگین تاکید کرد و گفت: تردد خودروهای سنگین مانند کامیون و تریلی در داخل شهر بایستی احتیاط بیشتری داشته باشند که منجر به بروز حوادث اینچنینی نباشیم.