پنج شنبه ٢٦ شهريور ماه ٩٤، مصادف با چهلمين سالگرد تاسيس اورژانس پيش بيمارستاني بود،چهل سال پيش در چنين روزي اورژانس ١١٥ با هدف خدمت رساني به مصدومان و حادثه ديدگان در شهر تهران تاسيس شد و پس از ان در شهرهاي ديگر تاسيس گرديد
پنج شنبه ٢٦ شهريور ماه ٩٤، مصادف با چهلمين سالگرد تاسيس اورژانس پيش بيمارستاني بود. چهل سال پيش در چنين روزي اورژانس ١١٥ با هدف خدمت رساني به مصدومان و حادثه ديدگان در شهر تهران تاسيس شد و پس از ان در شهرهاي ديگر تاسيس گرديد.
به اين مناسبت روز گذشته در تالار امام علي دانشگاه شهيد بهشتي، مراسمي جهت بزرگداشت اين روز با حضور مقامات و مسئولين كشوري و تكنسين هاي زحمت كش اين حرفه از سراسر كشور برگزار گرديد.
در اين مراسم جناب اقاي دكتر هاشمي ، وزير محترم بهداشت و درمان، جناب اقاي دكتر اقاجاني ، معاون محترم وزير و روساي سابق و فعلي اورژانس و جمعي از بازنشستگان و پيشكسوتان اين حرفه حضور داشتند.
در ابتداي مراسم دكتر صابري نيا ضمن خير مقدم و عرض تبريك اين روز به پرسنل زحمت كش ، به بيان مطالبي در مورد اورژانس هاي پيش بيمارستاني و اهداف و برنامه نمودند.
سپس نماينده انجمن فوريت هاي پزشكي اقاي محمدي به نمايندگي از پرسنل اورژانس ١١٥، مشكلات و سختي هاي پيش روي پرسنل را به گوش مسئولان رساندند و خواستار توجه و اهتمام بيشتر مسئولين در جهت رفع مسايل اين حرفه شدند.
سخنران بعد اين مراسم دكتر اقاجاني معاون محترم درمان وزارت بهداشت ضمن تبريك اين روز به زحمت كشان عرصه اورژانس پيش بيمارستاني ، اين شغل را شغلي بسيار حساس برشمرند كه قضاوت مردم نسبت به درمان نيز بر اساس عملكرد اين حوزه شكل ميگيرد.
ايشان ضمن اشاره به اينكه توسعه و گسترش پايگاهاي اورژاتس نسبت به برنامه پنجم توسعه عقب ميباشد از توسعه اورژانس هاي هوايي و خريد بيش از ٢٠٠٠ دستگاه امبولانس جديد خبر داد.
دكتر اقاجاني تاكيد كردند كه اورژانس هاي پيش بيمارستاني بايد در درامد بيمارستان ها سهيم باشند و از توجه ويژه خود به موضوع كارانه پرسنل اورژانس ١١٥ خبر دادند.
حضور وزير محترم بهداشت جناب اقاي دكتر هاشمي شور و انرژي خاصي را به مراسم بخشيد، دكتر هاشمي در سخنراني خود با اشاره به سازمان اورژانس كشور ، از برنامه ي سالهاي اينده در تحقق اين مهم خبر داد.
اين موضوع با قيام و تشويق افراد حاضر در تالار شد.
ضمنا دكتر هاشمي به نبود خدمات تحصصي درماني براي كادر اورژانس ١١٥ اشاره كرد و خواستار بررسي و توجه به اين مسايل شد.
در ادامه مراسم از بازنشستگان اورژانس ١١٥، خانواده هاي شهدا و برگزيدگان المپياد هاي كشوري با اهداي لوح ، تقدير و قدرداني شد.
اين مراسم تا ظهر ادامه داشت و حضور گروه موسيقی عرفان و نهار از حاشيه هاي اين مراسم بود.