پنجشنبه 21 فروردين 1399 - 15 شعبان 1441
تاریخ : سه شنبه 10 آذر 1394     |     کد : 1713

آموزش حلقه اصلی فرهنگ سازی

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان شرقی گفت:آموزش به دانش آموزان که در سن یادگیری هستند, میتواند در فرهنگ سازی بسیار تاثیر بگذارد

دکتر رجائی گفت: آموزش حلقه اصلی فرهنگ سازی برای جامعه و اگر این هزینه را در دوران تحصیل دانش آموزان انجام شود, تاثیر بسیار مناسبی بر جامعه خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بنا به مسئولیتی که دارد, در امر ارائه خدمات درمانی پیشتاز است و در کنار آن سعی بر آموزش و فرهنگ سازی را دارد و در این رابطه در چند سال اخیر تلاشهای فراوانی انجام داده است.
دکتر رجائی گفت: این آموزشها از ارائه دوره های آموزشی برای عموم هموطنان گرفته تا اجرای مانورها در مدارس است.
مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان شرقی نیز گفت: از ابتدای طرح آموزش عمومی در سطح استان دوره های آموزشی اقدامات پیش درمانی و اولیه در قشرهای مختلف مردم اجرا شده است.
جواد دهقانژاد گفت: از سال 1390 تاکنون توانسته ایم در حدود 35000 نفر را با دوره های پیش درمانی و اولیه آشنا کنیم و در کنار آن به آموزش دانش آموزان نیز توجه ویژه داریم و دفترچه های ویژه ای نیز نسبت بسن دانش آموزان منتشر کرده ایم.

نوشته شده در   سه شنبه 10 آذر 1394  توسط   علی احمد ی نیا