برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : سه شنبه 28 دي 1395
کد 1988

شوک آنافیلاکتیک ناشی ازتزریق پنی سیلین و اقدامان نجات دهنده اورژانس کلوانق

تزریق پنی سیلین در منزل مسکونی در کلوانق از توابع شهرستان هریس باعث بروز شوک آنافیلاکتیک درفرد بیمارشد.
تزریق پنی سیلین در منزل مسکونی در کلوانق از توابع شهرستان هریس باعث بروز شوک آنافیلاکتیک درفرد بیمارشد.
وحید شادی نیا مسئول روابط عمومی  مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت ساعت15:21امروز (بیست وهفتم دیماه) با تماس تلفنی خانواده بیمار مبنی بر تزریق پنی سیلین در منزل مسکونی و بروز عوارض  در خانم 40ساله در شهر کلوانق سریعا کارشناسان اورژانس  بر بالین بیمار حاضر شدند.
وی افزود:پس از بررسی ومعاینه سریعا اقدامات پیش بیمارستانی مربوط به شوک انجام شد و خوشبختانه بهبودی نسبی حاصل شد وجهت اقدامات درمانی تکمیلی  به بیمارستان امام حسین هریس انتقال یافت.
شادی نیا خاطرنشان شد از تزریق آنتی بیوتیکها حتی درصورت   تجویز پزشک در منزل خودداری و اینکار را در بیمارستان و یا مراکز درمانی انجام یابد در صورت بروز علائم شوک سریعا اقدامات در مانی صورت گیرد .
وی افزود:علائم واکنش حساسیتی به پنی سیلین شامل کهیر و واکنشهای پوستی خارش چشم  ودر موارد شدیدتر که شوک آنافیلاکسی نامیده می شود تنگی نفس شدید و افت شدید فشار خون و تا در صورت عدم درمان به موقع باعث مرگ می شود.
نظرات شما
captcha refresh