يکشنبه 28 مهر 1398 - 20 صفر 1441
تاریخ : چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396     |     کد : 2040

جلسه کارگروه تریاژ،تخلیه ودرمان پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل یافت.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی صبح روز چهارشنبه  ششم اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰صبح  با حضور مدعوین و اعضای  کارگروه در محل دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی برگزارشد.در این جلسه تشریح اقدامات و شرح وظائف مراحل انجام مانور پدافند زیستی که در تابستان سال جاری  اجرا خواهد شد  مورد بررسی قرار گرفت مقرر شد اعضای کارگروه در زمان تعیین شده نظریات کارشناسی خود را جهت اعمال در سناریو پیشنهادی به اداره کل پدافند غیر عامل  بصورت مکتوب ارائه نمایند.شایان ذکر است جلسه آتی وجمع بندی مانور زیستی با حضور مدیران کل و کارشناسان  مربوطه در ماه جاری برگزار خواهدشد.