شنبه 23 آذر 1398 - 16 ربيع الثاني 1441
تاریخ : سه شنبه 31 مرداد 1396     |     کد : 2111

پیام رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی به مناسبت بزرگداشت روز پزشک

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی به مناسبت بزرگداشت روز پزشک پیامی را صادر کرد.

یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء

اکنون در پرتو الطاف الهی و با همدلی و همراهی پزشکان عزیز ایرانی، میهن عزیزمان به لحاظ شاخص های سلامت جایگاهی ویژه و برجسته در بین کشورهای منطقه یافته و بارزترین اعمال جراحی بواسطه پزشکان فرهیخته ایرانی در سراسر جهان و ایران انجام می پذیرد؛ مایه مباهات و افتخار می باشد.
اکنون که پیرو ابلاغ مقام معظم رهبری، سلامت کشور به‌ عنوان سند بالادستی نظام مطرح شده است، در این برهه زمانی،  همدلی و وحدت تمامی عوامل حوزه سلامت کشور برای تحقق و استمرار سلامت فراگیر در جامعه بیش از پیش لازم و ضروری می باشد.یکم شهریورماه سالروز میلاد دانشمند بزرگ ایرانی و طبیب و حکیم نامدار، شیخ الرئیس ابوعلی سینا که به عنوان سالروز گرامیداشت مقام پزشک نامگذاری شده است را به حضور پزشکان فرهیخته و خدوم جامعه پزشکی ایران اسلامی صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.
دکتر فرزاد رحمانی
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی