سه شنبه 23 مهر 1398 - 15 صفر 1441
تاریخ : شنبه 4 آذر 1396     |     کد : 2157

دور دوم ارائه خدمات دانشگاه علوم پزشکی تبریز درمناطق زلزله زده غرب کشور

صبح امروز با اعزام 171 نفر از تیمهای درمانی و بهداشتی فاز دوم ارائه خدمات در مناطق زلزله زده قوت گرفت.

صبح امروز با اعزام 171 نفر از تیمهای درمانی و بهداشتی  فاز دوم ارائه خدمات در مناطق زلزله زده قوت گرفت.

🔻به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان ،در مراسم بدرقه معاون استاندار،رئیس دانشگاه علوم پزشکی ،مدیرکل مدیریت بحران استان ،معاونین دانشگاه و جمعی از مسئولین استانی ودانشگاهی حضور داشتند.

🔻لازم به ذکر است این تیمها فعالیت خود را از تاریخ96.9.4در مناطق سرپل ذهاب،دالاهو،اسلام آبادغرب،قصرشیرین وثلاث باباجانی شروع وتا تاریخ 96.9.11ادامه خواهند داد.

🔻تیمهای اعزامی متشکل از 39پزشک متخصص و60نفر پرستار و 58نفر نیروی بهداشتی و ده نفر از کارشناسان اورژانس می باشد.

🔻کاروان اعزامی درقالب شش دستگاه اتوبوس وپنج دستگاه آمبولانس اورژانس و دو خودرو فرماندهی وپشتیبانی  صبح امروز 96.9.3از مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی به مناطق زلزله اعزام شدند.