با همکاری گروه طب اورژانس ،گروه فلسفه وتاریخ،گروه قارچ شناسی وانگل شناسی و باحضور مسئولین اورژانس بیمارستانهای دانشگاه و مسئولین بهداشت محیط شبکه در سالن اجتماعات مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی برگزار شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی در این کارگاه یک روزه گفت:با توجه به آمار بالای مسمومین با قارچهای سمی در کشور ضرورت برگزاری این کارگاه برای پرسنل خط مقدم درمانی وبهداشتی محسوس بود.
دکترفرزاد رحمانی در تشریح آخرین آمار مسمومین با قارچ سمی در استان گفت:تا امروز 36نفر بعلت مسمومیت با قارچ سمی تحت درمان قرارگرفته اند و فقط یک نفر بستری می باشد و این فرد هم از ICUبه بخش منتقل شده است و بقیه افراد بستری پس از انجام اقدامات درمانی ترخیص شده اند.
وی خاطر نشان شد:اطلاع رسانی گسترده ای توسط مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان در خصوص عدم استفاده از قارچهای سمی موجود درطبیعت انجام شده و با همکاری و آگاهی مردم خوشبختانه فوتی در استان نداریم.
گفتنی است محورهای این کارگاه شامل عوامل اتیولوژیک ،مفهوم میسه تیسموس،علائم بالینی مسمومیت و درمان و FOLLOW UPبود و اساتید دکتر کاظمی از اساتید گروه قارچ شناسی دانشگاه و دکتر رحمانی متخصص طب اورژانس بودند.
در پایان پمفلت و پوستر های اموزشی و لوح فشرده حاوی اطلاعات علمی در این خصوص تحویل شرکت کنندگان گردید تا با انتشار و آموزش آبشاری در سطح استان قدم موثرتری در عدم افزایش آمار مسمومین با قارچ سمی انجام گیرد