پنجشنبه 21 آذر 1398 - 14 ربيع الثاني 1441
تاریخ : يکشنبه 18 آذر 1397     |     کد : 2362

مانور بزرگ سقوط هواپیما در تبریز

با حضور ارگانهای امدادی مانور بزرگ سقوط هواپیما در فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز برگزار شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این خصوص گفت :جهت آمادگی تیم‌های امدادی و افزایش هماهنگی بین ارگانهای مربوطه در حوادث و بحرانهای احتمالی در  این مانور  اورژانس دانشگاه علوم پزشکی با تمام توان و تجهیزات از جمله بیمارستان صحرایی ،اتوبوس آمبولانس،پنج دستگاه آمبولانس ،موتورلانس و یک  خودروی فرماندهی و دو خودروی پشتیبانی حضور فعال داشت.

دکتر فرزاد رحمانی ادامه داد:تیم‌های اورژانس مصدومین پس از انجام تریاژ‌start  به بیمارستان صحرایی منتقل نمودند و تحت درمان قرار گرفتند و باتوجه به تعداد بالای مصدومین از اتوبوس آمبولانس استفاده شد .
دبیر کارگروه حوادث دانشگاه افزود: برگزاری تمرینهای عملیاتی و دورمیزی بر اساس مخاطرات احصا شده برای هر شهر و هر سازمان امری ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد و باعث افزایش توان عملیاتی و افزایش هماهنگی می شود.