دوشنبه 28 مرداد 1398 - 17 ذو الحجة 1440
تاریخ : چهارشنبه 26 تير 1398     |     کد : 2475

مانور زلزله در شهرستان شبستر برگزارشد

در راستای افزایش هماهنگی و تعامل بیشتر کارگروه‌های مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی این مانور در شهر خامنه اجرا شد

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت:با توجه به لرزه خیز بودن استان و همچنین وجود گسل تسوج  مانور زلزله با مشارکت کارگروه‌های مدیریت بحران(آب،برق،هلال احمر ، راه، گاز ، نیروی انتظامی و...) اجراشد

دکتر فرزاد رحمانی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی با برپایی بیمارستان صحرایی شامل بخشهای اورژانس ، بستری ، اتاق عمل سرپایی و فراخوان تیمهای تخصصی و کارشناسی واکنش سریع در حوزه های  درمان و بهداشت و اورژانس حضور پررنگ و فعالی در این مانور داشت .

وی خاطر نشان کرد: تیمهای بهداشت محیط،تغذیه ، بهداشت روان، مبارزه با بیماریها ، پشتیبانی ، فوریتهای پزشکی  طبق سناریو ابلاغی  به ارائه خدمات پرداختند .

جانشین فرمانده حادثه دانشگاه ابراز داشت : جلسه hot washدر جهت مرور سناریو و ثبت درس آموخته با حضور اعضای کارگروه حوادث دانشگاه EOCو اعضای چارت بحران شبکه بهداشت و درمان شبستر در سالن جلسات بیمارستان برگزارشد .