دوشنبه 28 مرداد 1398 - 17 ذو الحجة 1440
تاریخ : دوشنبه 14 مرداد 1398     |     کد : 2489

اولین المپیاد علمی مهارتی قطب شمال غرب کشور

به میزبانی تبریز ، اولین المپیاد علمی مهارتی پرسنل اورژانس مراکز قطب شمال غرب برگزار شد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: با حضور کارشناسان برگزیده اورژانس از    استان‌های قطب شمال غرب کشور ( تبریز، ارومیه،اردبیل،مراغه،سراب،خوی،خلخال)در راستای معرفی منتخبین به المپیاد کشوری در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز در چهار مرحله شامل : مهارتهای علمی ، مهارتی، آمادگی جسمانی ، رانندگی برگزار شد .

دکتر فرزاد رحمانی تصریح کرد : این مرحله با حضور  برگزار شد و ده نفر از کارشناسان اورژانس قطب شمال غرب به المپیاد کشوری راه یافتند.

وی افزود : در اولین المپیاد علمی مهارتی قطب شمالغرب چهل نفر از کارشناسان به رقابت پرداختند.