چهارشنبه 20 آذر 1398 - 13 ربيع الثاني 1441
تاریخ : چهارشنبه 6 شهريور 1398     |     کد : 2503

توسط واحد هدایت عملیات بحران دانشگاه EOC برگزار شد.

برگزاری کلاس اطفاء حریق ویژه پرسنل ستادی معاونتهای توسعه و درمان در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل یافت.

برگزاری کلاس اطفاء حریق ویژه پرسنل ستادی معاونتهای توسعه و درمان در مرکز اورژانس  پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل یافت.

صبح امروز سه شنبه مورخه 5/6/98 با برنامه ریزی به عمل آمده  و برای  افزایش آمادگی فردی در حوادث و بلایا و در راستای توانمندی پرسنل دانشگاه، در گروه اول پرسنل ستادی معاونتهای درمان و توسعه به تعداد 45 نفر در کلاس آموزش تئوری و عملی اطفاء حریق که توسط کارشناس آتش نشانی ارائه شد حاضر و با اصول اولیه مباحث آشنا شدند.  این دوره که با استقبال خوب همکاران برگزار شد برای گروه دوم اوایل مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد.