پنجشنبه 14 فروردين 1399 - 08 شعبان 1441
تاریخ : چهارشنبه 27 شهريور 1398     |     کد : 2512

دوسورت پرواز بالگردهای اورژانس استان آذربایجان شرقی

⭕️رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: طی دوسورت پرواز بالگردهای اورژانس در استان سه مصدوم تصادفی به مرکز استان انتقال یافتند.

دکتر فرزاد رحمانی در تشریح مأموریت اورژانس هوایی به مقصد ملکان افزود: دومصدوم تصادفی با توجه به نیاز به مرکز درمانی تخصصی از بیمارستان فارابی ملکان به بیمارستان امام رضا(ع) تبریز انتقال یافت.

وی ادامه داد: بالگرد اورژانس از پایگاه میانه هم مصدوم تصادفی دیگری را جهت اقدامات درمانی تخصصی به بیمارستان امام رضا(ع) انتقال داد .

لازم به توضیح است بالگردهای اورژانس علیرغم  کارایی و عملکرد مناسب در روز  ، امکان پرواز درشب ندارند .