چهارشنبه 1 آبان 1398 - 23 صفر 1441
تاریخ : سه شنبه 16 مهر 1398     |     کد : 2528

اعزام کاروان اورژانس جهت ارائه خدمات به زائرین اربعین اباعبدالله الحسین علیه السلام

مراسم معنوی اعزام کاروان اورژانس به استان ایلام با حضور تنی چند از مسئولین دانشگاهی و سازمان حج و زیارت ظهر امروز برگزار شد

با حضور حاج آقا خیری مسئول محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و حاج آقا روحی رئیس محترم سازمان حج و زیارت حاج آقا ایران نژاد مسئول بعثه مقام رهبری در سازمان حج و زیارت و دکتر عزیزی مدیر حراست دانشگاه و دکترحسینی رئیس محترم هسته گزینش دانشگاه مراسم بدرقه کاروان اورژانس برگزار شد.

دکتر فرزاد رحمانی رئیس اورژانس دانشگاه گفت : این کاروان در قالب بیست و نه نفر کارشناس فوریت پزشکی، ده دستگاه آمبولانس مجهز ، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس، یک خودروی پشتیبانی و یک خودروی سیار نقلیه عازم استان ایلام شد .

وی افزود : تا چهارم آبان سال جاری این کاروان در مناطق یادشده به زائرین اباعبدالله الحسین خدمات فوریتهای پزشکی ارائه خواهد شد.

مدیرحوادث دانشگاه خاطر نشان شد: علاوه بر این شصت وشش نفر از پزشکان عمومی و متخصص و پرستاران مجرب دانشگاه در مرزها مستقر و پاسخگوی نیازهای درمانی و پزشکی زوار عزیز خواهند بود.