شنبه 25 آبان 1398 - 18 ربيع الأول 1441
تاریخ : دوشنبه 6 آبان 1398     |     کد : 2535

آموزش همگانی احیاء قلبی ریوی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: همزمان با هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز و در راستای افزایش مهارتی و آگاهی عموم مردم به احیا قلبی ریوی پایه این مرکز بصورت رایگان آموزش می دهد.

دکتر فرزاد رحمانی با بیان اینکه طرح موفق اورژانس یار در سطح مدارس و ادارات در حال اجراست افزود: با توجه به استقبال از این طرح و ضرورت« آموزش احیا با دست» در غرفه اورژانس در سالن شهریار نمایشگاه بصورت تئوری و عملی مبحث احیا قلبی ریوی پایه BLS ارائه خواهد شد.

وی یادآور شد: با توجه به اهمیت شروع احیا پایه تا رسیدن اورژانس و نظر به افزایش موفقیت در احیا پیشرفته ACLS  این امر مهم در راستای اهداف سازمانی تداوم خواهد یافت.

لازم به یادآوری است این غرفه در سالن شهریار و همزمان با هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز و در تاریخ‌های  ۲۹ مهرماه الی ۴آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد و به آموزش گیرندگان موفق گواهی اهدا خواهد شد .